søndag, januar 6

Hvorfor USA? Og ikke Canada

Om seks måneder kan jeg sætte mig til rette i mit "La-Z-Boy"-sæde med sikkerhedssele bag rattet på et V-10 350 hestes monster motorhome. Men inden skal vi have bestemt hvor den rullende dagligstue på hjul skal føre vores lille familie på fire hen.

Canada eller USA - eller både Canada og USA
2005 var vi på familie motorhomeferie i Canada og USA. 2006 i Canada. Hvad med 2008? Det ene behøver ikke udelukke det andet, men i vores tilfælde skulle vi også begrænse os.

Først ville vi opleve både Canada og USA. I familiesamråd for 2008-turen var vi kommet frem til vi gerne vil opleve enestående natur i amerikanske nationalparker, Disney, Las Vegas, Salt Lake City og gode KOA campingpladser.

Ruteforslag
Første udkast til en rejserute så ud som følger: Seattle, Vancouver Island, Vancouver, Whistler, Banff National Park, Kananaskis, Calgary, Glacier National Park, Yellowstone National Park, Grand Teton National Park, Jackson, Salt Lake City, Bryce National Park, Las Vegas, Los Angeles.

En del af turen ville blive gensyn med dejlige steder i Canada, men var det også den rigtige måde at bruge feriens dyrebare tid? Som udgangspunkt ja, men vi var også ambitiøse og vil i 2008 jo gerne til Las Vegas og Los Angeles.

2008 ruten er ikke klar
Vi må justere turen til, så der bliver mere tid til oplevelser undervejs og til at nyde de gode og billige naturcampingpladser, men også KOA-campingpladserne med de mange faciliteter.

Ingen kommentarer: