torsdag, juni 26

Huskeliste - hvad skal med til USA

Ferien nærmer sig. De sidste gøremål skal på plads, taskerne skal pakkes og vi skal af sted på ferie i USA. Dejligt. Men inden er der lige de der praktiske ting.

Rejseforsikringer
Nok rejsens vigtigste element, og et sted hvor vi ikke sparer, men bruger den bedste rejseforsikring fra Europæiske. Forsikringer er noget træls noget at betale for, når man ikke har brug for dem, men hvis uheldet er ude, så skal de bare være i orden.

Pas
Vi tjekkede lige, at vores pas ikke udløber indenfor de næste seks måneder. Ingen problem hos hverken de voksne eller i børnenes pas. Børnene skal have egne pas, når rejsen går til USA.

Visum
Vi er danske statsborgere og er ikke tidligere nægtet indrejse i USA plus et par ting mere, så vi kan indrejse visumfrit til USA. Der er bare en masse papirer, der skal udfyldes. Det tager lidt tid, men er ellers ikke noget problem.

Hvad skal vi huske at have med
Udover det sædvanlige ferietøj, så har vi lidt ekstra med. Ungerne pakker hver deres rulletaske med lidt legetøj. Dertil kommer en frisbee og fodbold. Motorhomet er veludstyret, men de tidligere år har vi haft meget glæde af at have nogle ting med hjemmefra.

Vi skal derfor huske termokande, termokrus, en god urtekniv, badehåndklæder, viskestykker, karklude, dybe tallerkner og skeer (til havregryn på hotellerne), drikkeflasker og soveposer til de små.

Ingen kommentarer: