fredag, juni 27

De sidste forberedelser inden USA rejsen

Taskerne er pakket og vi er klar til afgang. Har lige fundet en fin service fra Københavns Lufthavn, så vi kan holde os orienteret, gøre det rigtige og spare tid, og så vi får en god start på ferien, når vi skal rejse ud på en af årets travleste dage i lufthavnen.

Hvad skal vi så lave i flyet?
Tjekkede også lige hos SAS hvad vi kunne forvente os af muligheder i deres Inflight Entertainment – film og underholdning på flyet.

Fra København til Seattle så det ud som følger: Charlie Wilsons War (Tom Hanks og Julia Roberts), The Bucket List (Jack Nicholson og Morgan Freeman), Dan In Real Life (Steve Carrel og Juliette Binoche), The Walker (Woody Harrelson og Lauren Bacall), Ping Pong Kingen, Gladiator, The Park, The Water House, Dr. Seuss, Dhan Dhan Dhan Goal, Monsters Inc., The Fugitive, Calendar Girls, Learners, On Golden Pond, Enemy of the State, Sideways, Rebus: Let it Bleed, Northanger Abbey, Lewis: Life Born of Fire.

Dertil nogle “sitcoms”, lidt nyheder, natur, viden, sport, musik på 30 kanaler og ti spil.

Skulle det ikke være nok til at fylde de ti timers flyvning fra Danmark til den amerikanske vestkyst, så kan vi altid spise og drikke og måske endda tale lidt sammen...

Ingen kommentarer: