søndag, marts 2

Skal vi bestille campingpladser hjemmefra

Seattle til Los Angeles gennem den amerikanske rygrad. Efter ruten har taget sin form er det næste som melder sig om vi skal bestille campingpladser hjemmefra. Normalt er jeg ikke til en for fastlagt rute og med bookede overnatningssteder i forvejen. Der er dog flere ting som taler for at det kunne være en fordel.
  • Skal af sted med familien inkl. to unge på 5 og 7 år.
  • Vi skal af sted i højsæsonen.
  • Vi skal køre relativt langt. Vi får et stramt program. Cirka 250 km pr. dag i snit.
  • Vi skal besøge populære nationalparker som Yellowstone, Arches, Bryce og Zion.

Er pladserne bestilt hjemmefra så er der i hvert fald en bekymring mindre. Det bliver rent ferie.

I første omgang har jeg tjekket en del pladser. Fundet muligheder i de forskellige områder. Hvis vi vælger følgende: KOA pladser hver anden dag og naturcampingpladser hver anden dag, så bliver vores budget på kr. 200 i snit pr. overnatning.

2 kommentarer:

Sus sagde ...

Hej Arne
Kan du give os et råd om bestilling af camp-pladser til sommer hvor vi skal afsted i en 30feet camper til USA. Nogle af de steder i har været. Hvad er forskel på back-in og pull.. på camp-pladserne. Hvordan kan man se om vi overhovedet må/kan køre på de forudbestemte veje ?
Ellers mange tak for gode råd på din side
Hilsen Sus

Arne sagde ...

Kære Sus.
"Back-in" betyde at I skal bakke med motorhomet og "pull through" betyder at det er en plads, hvor I kan køre igennem.

Hvis jeg er i tvivl om vejene bruger jeg ofte Google Earth, hvor det er muligt at zoome meget tæt på vejen og afgøre om det eksempelvis er asfalt. Derudover er der masser af plads på vejene i det vestlige USA.

Hvis I skal af sted i juli måned og besøge de store nationalparker (eks. Bryce, Zion, Grand Canyon)foretrækker jeg helt klart at bestille en plads i forvejen. Hvis det ellers kan passes ind i den store plan for turen og I har en god fornemmelse for, hvornår I kommer til de enkelte parker.

God tur. Hilsen
Arne