søndag, juni 22

Brev fra USA

Den anden dag kom der brev fra USA. Egentligt ikke fra USA, men fra MyPlanet. Faktisk fik jeg det bare udleveret på jobbet, men anyway. I den hvide A5 kuvert med MyPlanet logo, lå en grå rejsemappe. I mappen var alle vores rejsebeviser til USA rejsen, så det var som at få brev fra USA.

Flybilletten er afskaffet, så nu er det ”bare” et stykke papir med nogle tider, navne og flykoder. 7.500 kr. har vi betalt pr. flybillet og alt vi får er et A4 ark. Forhåbentlig kan det byttes til fire sæder på det direkte SAS fly til Seattle. Udover flybilletterne, som ikke var der fysik, så var der en udførlig rejseplan med tider, steder, hoteller og informationer om, hvor vi skal hente bil og motorhome, hvor vi skal bo i Vancouver, i New York og i Washington plus de udflugter, vi har købt.

I mappen lå voucher på leje af bil (i Seattle, en stor firehjulstrækker og i New York, en minivan), leje af motorhome, hotelovernatninger og vores udflugter. Derudover var der fire kuffertmærker. Jeg vil nu hellere kalde det bagagemærker, da vi bruger dufflebags til vores rejse. Det sidste, men også vigtigt, var fire 1-liters genlukkelige gennemsigtige plastposer til vores vækser i håndbagagen.

Hvis vi skal have væsker med i håndbagen, så skal vi huske reglerne for, hvor meget vi må tage med, og hvordan det skal være pakket. Vi kunne læse mere hos Statens Luftfartsvæsen.

Her i weekenden tjekkede jeg indholdet af rejsemappen, og nu bliver rejsen pludselig meget nærværende. Det er tid at tjekke de sidste detaljer, hvilke ruter skal vi vælge, hvilke campingpladser skal vi bo på og hvad skal vi opleve? Det er tid til at finde vores dufflebags frem og lave en pakkeliste over, hvad vi skal have med. Det er snart sommer, ferie og tid for rejsen til USA.
Billetmappen fra MyPlanet med vores kuffertmærker, "væskeposer", e-billetter, rejseplaner og vouchers til fly og bil.

Ingen kommentarer: