tirsdag, juli 1

Gennem Washington

Forlod Lincoln Rock State Park og snoede os gennem dale og kløfter for efter en halv time at befinde os på et prærielignende landskab. Zig-zagede os gennem small town America, her i form af Waterville med brede veje, hvor du kan vende et hestespand, der var skråparkering og alle huse på hovedgaden en etagers murstensbygning.

Holdt et kodakminut ved General Store Douglas inden kursen gennem det flade kornmarker blev stik øst og næste stop var Sandy’s Supermarket i Wilbur, hvor det var tid til is for at holde kropstemperaturen nede.

Målet for dagen var det vestlige Washingtons største by og delstatens næststørste by Spokane med godt 400.000 indbyggere. Spokane er også den største by mellem Seattle og Minneapolis.
Spokane betyder ”Børn af solen” på de lokale indianeres sprog. Byens indbyggere er meget stolte af tre ting. Barmdomsby for Bing Crosby, havde opfundet Fars dag og gratis trådløs netforbindelse i centrum.

Vi trillede tidligt ind på KOA i det østlige Spokane lige før grænsen til Idaho. Der blev tid til halvanden time i poolen på endnu en 30+ grader dag. Helt opløste af klorvand og efter et godt mål med pasta med pesto og majs, gik vi trætte til køjs. Tredje og/eller fjerde dagen har på vores rejser til Canada/USA ofte været den hårdeste dag at komme igennem, når det galt jetlag. Det samme var tilfældet i år.

Fakta – Tirsdag den 1. juli
Oplevelser: Waterville, Douglas, Wilbur, Spokane.
Rute: WA 2 – I-90
Kørte kilometer: 252.
Overnatning: KOA Spokane.
GPS koord. 47.684658,-117.155237
Vi holdt på plads C-13: 47.4166 og -117.9224

Ingen kommentarer: