fredag, juli 25

Familietid – To dage med Disney

Indiana Jones Adventure, Splash Mountain, Big Thunder Mountain Railroad, Buzz Lightyear Astro Blasters, Tarzan’s Treehouse, Walt Disney’s Parade of Dreams og Jedi Training Academy. Listen med aktiviteter og underholdning i Disneyland er uendelig, men med kun to dage i parken, havde vi kun tid til lige at prøve de før nævnte. Flere af dem prøvede vi flere gange. Topscorer blev Big Thunder Railroad med syv ture og Splash Mountain med fire ture. Selv Indiana Jones Adventure, som er en ny aktivitet og meget populær, nåede vi at prøve to gange.

Vi lærte hurtigt, hvordan vi mest effektivt kunne bruge de gratis hurtigbilletter (Fast Pass) til at komme videre uden at spille tiden. Fire ture i rutschebanen Big Thunder Mountain Railroad på fyrre minutter. 70 minutters kø til at komme på eventyr med Henry Indy Jones, men med vores Fast Pass kunne vi klare det på ti minutter.


Tolv timer den første dag og otte timer den anden dag, hvor vi kun måtte have det godt og sjovt. Disney gør alt for at gøre det nemt at være familie. For en tid glemte vi den grumme verden, som til dagligt omgiver os. I Disneyland er der ingen bekymringer, ingen dårlige nyheder, ingen uro og ingen naturkatastrofer. Der er sikkert og roligt. Det er familievenligt, og det er familietid.

Det kostede 112$ for børn og 132$ for voksne for et to-dages pas til Disneyland. Passet gav os også lov til også at besøg California Adventure. En anden Disney park ved siden af Disneyland. Parken har et Californiens tema og er målrettet lidt ældre børn, men vi nåede på to dage ikke at blive færdig med Disneyland, så vi kom aldrig i California Adventure. Disneyland blev grundlagt for 55 år siden, men er stadig ung og fuld af vigør, og Disney konceptet gør alt for at vi skal føle os tilpas og have det sjovt – og det havde vi til hver en dollar og hver en cent.

Fra Anaheim Harbor RV Prk kunne vi gøre noget så uamerikansk som at gå til indgangen af Disneyland. Tyve minutter, et par lyskurver og broen over Interstate-5 og vi var i Disneyland. Det kundstykke er der ikke mange amerikanere, som vil os gøre efter. Det er der vi tydeligt viser, vi er turister og fra Europa.

Anaheim Harbor RV Park.

Fakta – Torsdag den 24. juli og fredag den 25. juli
Oplevelser: Disneyland.
Rute: Anaheim Harbor RV Park - Harbor Blvd. – Disneyland – Harbor Blvd. – Anaheim Harbor RV Park.
Kørte kilometer: 0.
Overnatning: Anaheim Harbor RV Park.
GPS Koord. 33.819998, -117.915123
Plads 50.

3 kommentarer:

Søren Kristensen sagde ...

Det er en fantastisk side I har lavet - det er utroligt spændende at læse om jeres oplevelser!

Det inspirerer virkelig til at tage på en rundrejse med børnene. Vi har ofte talt om muligheden for at rejse rundt, men ikke helt været overbevidst om, at det var noget for os. Men efter at have læst om jeres oplevelser, så kan det kun gå for langsomt 

Vi har hidtil kun haft børnene med i Orlando, hvor vi har et feriehus (www.ferieflorida.dk). Vi er rigtig glade for at have en base, hvor vi kunne veksle mellem afslapning og ture til Disney, Naturreservater, Sea World osv.. Men et kørende hjem er lige modellen for os, når rundrejsen skal planeres - vi ikke er meget for at hoppe fra hotel til hotel…

Jeg vil lige tilføje, at vores oplevelser i Disney er ligeså fantastiske, som I beskriver det - ethvert barn, ung som gammel, får en fantastisk oplevelse. Udover de mange forlystelser og den gode stemning i parken, kan jeg ikke undgå at blive imponeret over det fokus, der er på alle detaljer. Når der har været parade med konfetti støvsuges der, og hvis en regnsky passerer forbi tørres alle flader af, så bænke etc. kan bruges igen - der kan ikke sættes en finger på deres evne til at skabe en fantastisk dag :-D. Vi har kun været i Disney Orlando (Magic Kingdom) og skal derind igen, når vi tager til Orlando i efteråret – denne gang tror jeg vi, for første gang, skal prøve fast pass - lyder som en god deal, hvis Parken er fuld :-).

Tak for en fantastisk rejsebeskrivelse!

Søren

Klaus Kaack Peulicke sagde ...

Hej

Vi gik også turen hjem fra Disneyland (med to sovende piger)henover Interstate 5, og hen til Rv parken...det var lidt skummelt. Men ja, den tur ville amerikanerne have kørt :-)

Fin side!

Mvh Klaus

Klaus Kaack Peulicke sagde ...

Hej

Vi gik også turen hjem fra Disneyland (med to sovende piger)henover Interstate 5, og hen til Rv parken...det var lidt skummelt. Men ja, den tur ville amerikanerne have kørt :-)

Fin side!

Mvh Klaus